Berätta lite om dig själv.

Jag har alltid ett leende på läpparna då jag vet att positivitet är en viktig faktor till allt i livet. Har ett stort intresse för musik och sporter. När det kommer till sälj ställer jag höga krav på mig eftersom jag vet att med rätt inställning är allt möjligt.

Berätta om något som ingen vet om dig!

Har varken sett Sagan om Ringen eller Harry Potter.

Varför valde du att söka till Calculate?

Calculate lockade mig eftersom jag såg likheter med företagsekonomi, vilket jag studerade på Stockholms Universitet under tiden jag sökte hit. Därför kändes detta som rätt riktning att följa. Dessutom kändes detta som en bra möjlighet att tjäna bra med många bra förmåner.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

Mina arbetsdagar går dels ut på att coacha kollegor, gå igenom återkomster, samt ringa härliga entreprenörer och förvalta mina egna kunder för att bibehålla en långsiktig relation med dem.

Vilka utmaningar har du stött på sedan du började på Calculate?

Att alltid hålla rätt fokus och orka kämpa för att uppnå sina mål. I och med att jag aldrig hade jobbat med försäljning tidigare så var detta helt nytt för mig. Med tiden märker man att så länge man gör sitt bästa och vill utvecklas som säljare så har man alla förutsättningar för att bli toppsäljare.

Vad är det bästa med att arbeta på Calculate?

Alla sköna kollegor, atmosfären och sammanhållningen är nog det viktigaste som gör det roligt att jobba här. Man har även väldigt bra samtal med kunder och lär sig alltid något nytt oavsett hur länge man jobbat här, vilket gör Calculate till en unik arbetsplats.

Vad tror du krävs för att bli en framgångsrik säljare på Calculate? 

Tålamod, se det som ett långt maraton lopp. Våga misslyckas för det är då du lär dig bäst och successivt kommer göra framsteg. Det går hand i hand med att man behöver vara ödmjuk och ha viljan att lära sig produkten och sedan tro på den till 100%. Därefter är det ihärdigheten som avgör hur pass framgångsrik säljare du blir.


henok.kassaye@calculate.se

073 471 08 47

Jobbar du redan på Calculate Group Sverige AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@calculate.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor