Berätta lite om dig själv.

Jag försöker alltid att vara positiv och glad, jag får ofta höra att min positivitet smittar av sig på mina kollegor. Jag är ihärdig och drivs av nya utmaningar. Jag älskar att prata med nya kunder och skapa nya relationer.

Berätta om något som ingen vet om dig!

Jag är uppvuxen i Kiruna. 

Varför valde du att söka till Calculate?

Jag ville ha en utmaning och en karriär där möjligheterna var oändliga. Det kändes som en bra möjlighet för mig att utveckla mig själv, både personligt och yrkesmässigt. 

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

Jag startar arbetsdagen på kontoret 08:00 med en kopp kaffe, därefter går jag igenom dagens to-do-list och svarar på eventuella mail. Sen lägger jag all min fokus på att binda nya relationer med härliga kunder samt förvalta min befintliga kundstock. Min arbetsdag slutar 16:00.

 


Vilka utmaningar har du stött på sedan du började på Calculate?

Att alltid hålla motivationen hög, det är en tuff bransch. Det gäller att ha ett tydligt varför. 

Vad är det bästa med att arbeta på Calculate?

Mina fantastiska kollegor, det är alltid kul att komma till jobbet. Det är en otrolig gemenskap här och en stor gemensam glädje. Vi peppar alltid varandra, sälj föder sälj. Att det inte finns en gräns för möjligheterna är också otroligt drivande.

Vad tror du krävs för att bli en framgångsrik säljare på Calculate? 

För att lyckas på Calculate behöver du ha ett genuint intresse för försäljning och människor. Det finns en stor gemenskap på kontoret, det här är inte bara ett jobb, det är en livsstil! Det finns alltid nya saker att lära sig så det gäller att ta vara på möjligheterna som finns för maximal utveckling.

beatrice.calvert@calculate.se

Jobbar du redan på Calculate Group Sverige AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@calculate.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor