Berätta Lite om dig själv:

Riktig sportkille som också spelar mycket tv-spel, är en rolig och glad person som alltid kommer taggad till jobbet. Inom sälj är jag driven, målmedveten och en riktig vinnarskalle. Gillar tävlingar inom sälj då det får igång mig lite extra.

Berätta något som ingen vet om dig:

Jag har 7 bröder, ingen syster.

Varför valde du att söka till Calculate?

Jobbade på ett företag som avvecklades så behövde ett nytt jobb, hade många olika jobberbjudanden men detta kändes som ett steg i rätt riktning där jag får möjligheten att verkligen utvecklas inom sälj. Kändes som en spännande produkt och jag visste att det var en annan typ av säljstil som inte är så vanligt inom andra säljjobb vilket intresserade mig extra mycket.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?    

Uppstart kl 08:00 där man taggar igång med alla fantastiska kollegor och sen så får vi alltid ett bra pepp talk så att man blir extra taggad på att sälja. Sedan så går jag igenom mina återkomster och sedan ringer direkt. Under säljpassen är det full fokus, och på rasterna har jag alltid kul med mina kollegor.

Vilka utmaningar har du stött på sedan du började på Calculate?

Först så var det att ändra min säljstil då jag tidigare varit van med B2C men här är det B2B. Sedan var det också utmanande att lära sig att verkligen förmedla en känsla och att lära sig all ny information och alla nya invändningar men när man lär sig det så börjar det ta fart. Att man alltid ska kämpa in i det sista är något som jag också blivit bättre på här.

Vad är det bästa med att jobba på Calculate?

Jag gillar verkligen den typen av sälj som vi kör här, man har ofta väldigt roliga samtal med kunderna. Det blir mycket improvisation och samtalen ser ofta helt olika ut vilket är väldigt stimulerande. Sen så har vi ett fantastiskt säljteam, jag har alltid roligt med alla mina kollegor både på säljpassen och på rasterna.

Vad tror du krävs för att bli en framgångsrik säljare på Calculate?

Det gäller att ha det rätta drivet, att alltid ligga i 100% och att inte ge upp. Man måste vara ödmjuk och lära sig så mycket man bara kan, speciellt i början. Viktigt är också att man måste tänka att det här jobbet är en långsiktig satsning så man måste alltid tänka framåt.

 

Jobbar du redan på Calculate Group Sverige AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@calculate.se
  • Ahmed
  • Bashir
  • Douglas
  • Eric
  • Henok
  • Jakob
  • Lisa
  • Olle
  • Per-Axel
  • Tom
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor