Berätta lite om dig själv.

Jag ser mig själv som en glad person och älskar humor, särskild min egna. :) Jag älskar att tävla och det är såklart alltid roligare när man vinner. 

Ganska nyinflyttad på södermalm där jag bor tillsammans med min sambo och jag stormtrivs! Jag älskar att umgås med vänner i form av aktiviteter och är väldigt lättsam som person som gillar det mesta.

Berätta om något som ingen vet om dig!

Min förebild när det kommer till sport är Mikhail Tal, en schackspelare med titeln Grandmaster som urpsrungligen var från Lettland. Otroligt aggressiv spelare som ger underhållning i högsta klass. Så om ni berörda läsare har ett intresse för schack kan jag starkt rekommendera att spana in hans partier.

Varför valde du att söka till Calculate?

Min magkänsla var med mig hela tiden från första kontakt med bolaget till min första dag. Arbetsmiljön, expanderingen som sker just nu och sättet att sälja produkten var det som lockade mig. 

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

Dagen börjar med att vi samlas för en gemensam uppstart där försäljningschefen kollar hur alla mår och ger oss motivation för att kunna köra 100%. 
Sedan väljer jag vilken bransch jag ska arbeta med för att komma i kontakt med potentiella kunder. 

Jag bygger upp mitt kontaktnät och kontaktar nya personer ständigt för att hitta nya kunder att göra nöjda. Man kan se Calculate som ett långt maratonlopp som bara blir enklare och roligare med tiden. 

Vilka utmaningar har du stött på sedan du började på Calculate?

En utmaning var dels att lära sig säljstilen när vi ringer B2B, där man ställs inför helt andra utmaningar än när man säljer B2C. Annars är det att hålla rätt fokus dagen ut med tanke på att det krävs mycket av en själv för att bibehålla den kvalité vi har i varje samtal. Men det är samtidigt otroligt kul!!!

Vad är det bästa med att arbeta på Calculate?

Snabba och raka rör till ledningen, grymma arbetskollegor och sjukt roliga samtal med Sveriges härligaste entreprenörer runtom i landet.

 

Vad tror du krävs för att bli en framgångsrik säljare på Calculate?

 

- Prestigelös - Rätt Mindset - Kontinuitet -

 

 

Jobbar du redan på Calculate Group Sverige AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@calculate.se
  • Ahmed
  • Bashir
  • Douglas
  • Henok
  • Jakob
  • Malin Henning
  • Olle
  • Per-Axel
  • Tom
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor