Berätta lite om dig själv.

Jag är en kille som alltid försöker sprida god energi både på och utanför kontoret.

Har ett stort intresse för träning och kampsport. Jag vill ständigt utvecklas och ställer då höga krav både på jobb och träning.

Berätta om något som ingen vet om dig!

Har typ 30 kusiner...

Varför valde du att söka till Calculate?

Har tidigare varit med och startat upp ett Bemanningsföretag och kände att jag ville ta nästa steg i karriären. B2B försäljning kändes som det absolut bästa och mest lockande alternativet. Calculate kändes som en väldigt rolig arbetsplats med goda förutsättningar att utvecklas men även kunna påverka sin egna lön.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

Arbetsdagarna går ut på att utvidga sitt kontaktnät, få prata med Sveriges främsta entreprenörer och se till att dom blir mina kunder. Sen blir det ju såklart några pingis matcher på rasterna eller några omgångar bluff. 

Vilka utmaningar har du stött på sedan du började på Calculate?

Att ha samma inställning varje dag. Det kan verkligen vara höga berg och djupa dalar när det kommer till försäljning men det gäller alltid att ge 110% i varje samtal oavsett vad. 

Vad är det bästa med att arbeta på Calculate?

Det måste vara alla grymma och härliga kollegor på kontoret, det finns inte en dag då man inte lämnar med ett leende på läpparna vilket gör att man oftast längtar till måndag när det väl är helg. 

Sen skulle jag vilja säga att produkten vi säljer är jäkligt unik och väldigt kul att jobba med. 

Vad tror du krävs för att bli en framgångsrik säljare på Calculate? 

Det gäller att ha tålamod och ge allt man har varje dag även när det går sämre med försäljningen. Lyssna och ta in så mycket tips du bara kan av allt och alla.

Till slut kommer du att hitta ditt egna unika sätt att sälja på. 

Att ha ett driv och ett tydligt mål är väldigt viktigt för att man ska fortsätta att leverera om och om igen. Vill man bli toppsäljare då gäller det att alltid utvecklas och vilja lära sig nytt samtidigt som man måste våga misslyckas för att lyckas. 

Men det absolut viktigaste är att man ska ha jäkligt kul på vägen. 

laurence.inzunza@calculate.se

Jobbar du redan på Calculate Group Sverige AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@calculate.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor