Berätta lite om dig själv.

Jag är en kille med mycket humor som gillar att skämta runt med polare och kollegor! Spelat fotboll hela livet men precis slutat. På fritiden hänger jag med polare på gymmet samt gamar vi ihop.

Berätta om något som ingen vet om dig!

Heter Gunnar i mellannamn och kallas aldrig mitt egna namn utan har nog ett tiotal smeknamn. "Kärt barn har många namn" som dom säger.

Varför valde du att söka till Calculate?

Tyckte att det verkade som en rolig utmaning och ville testa på B2B då jag kört B2C innan, samt den fantastiska utsikten som kontoret har, samt att produkten verkade intressant att lära sig.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

Kommer in 5 minuter innan uppstart, tar en kaffe och taggar igång tillsammans med mina otroligt sköna kollegor. Efter uppstarten är det bara att börja ringa och köra på!

Vilka utmaningar har du stött på sedan du började på Calculate?

Att orka köra 110% varje dag och verkligen ha fokus i varje samtal, ibland kan man ha en dålig dag men då är det bara att tagga igång och fortsätta köra på!

Vad är det bästa med att arbeta på Calculate?

Mycket är väldigt bra men det bästa måste vara stämningen vi kollegor har med varandra, vi kan skämta och vara hur barnsliga som helst men när det inte är rast är det snabbt fokus på jobbet!

Vad tror du krävs för att bli en framgångsrik säljare på Calculate? 

Först och främst ditt eget mindset, men att ha tålamod är väldigt viktigt. Att verkligen inte stressa upp sig utan låta det gå i sin egen takt, och sen att lyssna och ta in så mycket tips och tricks man kan av kollegorna och våran försäljningschef!

 

Jobbar du redan på Calculate Group Sverige AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@calculate.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor